Течна хидроизолация

ard.bg

Течна хидроизолация - подходяща ли е за панелното строителство

 

Панелното строителство е мразено и обичано в същото време, като може да се каже, че малцина са безразлични към него. То, от една страна, позволява да се възползвате от реални жилищни площи, което иначе няма как да стане.

 

От друга страна, няма как да се пренебрегнат и някои от основните негативи, които в случая са слабата топлоизолация, трудното поддържане на комфортна среда у дома, както и непрекъснатото протичане по различните фуги и свръзки.

 

Как може да се направи едно панелно жилище комфортно за живеене

 

За да бъде едно жилище комфортно за живеене, трябва да помислите за неговата топло и хидроизолация. Ако обаче успеете да преодолетете това, ще имате един качествен имот, който ще може да ви осигури всички нужни удобства.

 

Добрата новина е, че както при топлоизолацията, така и при хидроизолацията, хората могат да се възползват от най-последните иновации на пазара, а това са сфери, в които постоянно се измисля по нещо ново.

 

Течната хидроизолация от Дания

 

Течната хидроизолация е сравнително нов продукт, който специалистите в сферата на строително ремонтните дейности наричат революционен. Подобно определение не е преувеличено, тъй като самата технология е наистина уникална.

 

Този вид хидроизолация произлиза от Дания, където метеорологичните условия през по-голямата част от годината налагат да се поддържа висок стандарт в това отношение.

 

Какво представлява

 

Течната хидроизолация представлява тънък филм, който с изключителна плътност покрива повърхността на стените и повърхностите, върху които се прибавя. Освен това, този тънък филм успява да запълни и най-малките пукнатини, фуги и други подобни, през които може евентуално да премине влага.

 

При панелното строителство

 

При панелното строителство много често местата, на които две панелни плочи се свързват, се появяват много неприятни проблеми с течове и влажни петна, които сериозно свалят качеството на живот.

 

Ако се използва качествена течна хидроизолация (свържете се с ARD), ще можете да си спестите всичко това, както и постоянната потребност да се извършват всевъзможни ремонтни дейности.

 

Като цяло, специалистите в сферата на строително-ремонтните дейности дори отчитат, че полагането на течна хидроизолация допринася за това да се заздрави самата сграда като цяло и да се удължи нейния живот във времето, което е наистина сериозен пробив.





{START_COUNTER}